Уважаеми съграждани,

▶️ Аз съм Иво Спасов Иванов, на 35 години, роден и израснал в град Пазарджик. Имам удоволствието да се представя като кандидат за общински съветник от МК „Новото време“ и част от екипа на Тодор Попов. Моето житейско и професионално пътуване е обогатено с разнообразни опити, които смятам, че могат да допринесат за развитието на нашия град.

▶️ След завършване на моето средно и висше образование реших да се завърна в Пазарджик, където през годините усърдно се трудих и натрупах богат професионален опит в редица сфери. Тук продължавам и да развивам своите бизнес идеи.

▶️ Дълги години менажирах успешно семейна компания, свързана с производството и търговията на текстилни изделия и медицински предпазни средства, за едни от най-големите и водещи европейски компании, където придобих и прилагах своите умения по мениджмънт и предприемачество.

▶️ Повечето от вас ме познават и като собственик на един от най-добрите клуб-ресторанти в нашата област. Обучавайки професионален екип, ние създадохме заведение със страхотна и различна атмосфера, където нашите съграждани и гости на града се наслаждават, както на традиционните, така и на модерните и иновативни ястия , напитки и шоу програми с талантливи артисти и музиканти.

▶️ Моето висше образование е бакалавър – социална педагогика и магистратура – социалните дейности, което ме подготви за решаване на важни проблеми по социални въпроси, пред които сме изправени ежедневно в нашето общество.

▶️ През младежките си години бях активен спортист, тренирайки почти всички спортове в града ни, но най-голямата ми страст беше футболът. Играех в местните юношески и мъжки формации. До ден днешен продължавам да подкрепям спорта и здравословния начин на живот.

▶️ Считам се за контактен, уважавани и почтен човек, готов да се вслуша и да работи за всеки от вас.

▶️ Подкрепям кандидатурата на г-н Тодор Попов за кмет на община Пазарджик, който се е доказал като човек, готов да даде всичко от себе си за просперитета и развитието на града ни. Пожелавам му успех на изборите с номер 6️⃣9️⃣.
Надявам се да получа вашата подкрепа с номер 6️⃣9️⃣ и преференция 1️⃣2️⃣6️⃣ , за да можем заедно да изградим по-добро бъдеще за нашия град!