На 11 април в GOYA Club & Restaurant ще се завихри отново кулинарно явление. Ще ни гостува Шеф Юри Велев с дългогодишен опит като главен готвач и управител на ресторанти в редица хотелски вериги, част от които хотел „Витоша“, „Интерконтинентал“, „Кемпински“, „Мариот“ и други. Работил е като консултант във фирма за продажба и изграждане на професионално кухненско оборудване. Специалист е в областта на италианска, френска, средиземноморска кухня и барбекю. Не спира да надгражда знанията си в тези кулинарни направления, но и интересът му към нови такива е нестихващ. Шеф Юри Велев се присъединява към екипа на МЕТРО Академия през 2014 г.
И ето го сега тук при нас в GOYA Club & Restaurant, една заявка за вечеря, която ще остави следа в спомените ви.
Заедно с нашите виртуози в кухнята шеф Ясен Шопов и шеф Кирил Спасов ще ви приготвят четири степенно дегустационно меню. Точните ястия ще публикуваме съвсем скоро, следете ни, но пускаме резервациите още сега, за най-нетърпеливите и най-големите фенове на нашата обща страст – кулинарията.
За всяко ястие специално селектирани вина от Петър Стоименов Мениджър винено портфолио Делион
Цена на куверта- 95лв
11 април 2024 г. от 19:00 часа
👉Запази своите места сега👈
☎️+359 894 342 217
📍гр.Пазарджик, Площад Васил Левски #goya #goyaclub #goyarestaurant
https://www.facebook.com/events/781906593459390/